Velkommen til Strømligning

Elspotpris.dk fik vokseværk og er blevet til Strømligning. Strømligning er skabt, for at du som elforbruger skal opleve gennemsigtighed på elpriser, elregninger og elselskaber.

I samarbejde med jer, de danske elforbrugere, har vi udviklet en side, hvor du kvit og frit kan se og opleve både velkendte og nye funktioner.

Live elpriser

Elpriser og CO2-udledning time for time

Overblikket gør det muligt for dig at justere dit elforbrug og fx flytte forbrug til billige timer. Du kan også se, hvornår elproduktionen udleder mest CO2.

Tjek din elreging

Det gratis værktøj ‘Tjek din elregning’

Med ‘Tjek din elregning’ er det muligt for dig som forbruger at tjekke din elregning uden selv at skulle sidde med Excel-ark og time-for-time-udregninger. Det har vi gjort for dig. Du skal blot svare på nogle spørgsmål og indtaste værdierne på din elregning. Så fortæller vi dig, om din regning stemmer eller ej.

Sammenlign elselskaberne

Sammenligning af elselskaber baseret på pris

Du har mulighed for at sammenligne elselskaber og finde den billigste løsning. I sammenligningen kan du fx se elselskabernes tillæg til spotpris og kWh, abonnement, gebyrer, bindingsperiode, og om produktet er aconto- eller forbrugsafregnet.

Sammenligning af elselskaber på forbruger-indekset (lanceres 1. november 2023)

Vi har valgt at imødekomme den store efterspørgsel på en mulighed for at sortere på et - for mange af jer - vigtigere parameter end pris, nemlig gennemsigtighed og brugervenlighed. Forbruger-indekset er en indikator for blandt andet overholdelse af gældende lovgivning, fair markedsføring og gennemsigtighed i forhold til priser og tillæg. Som elselskab kan man opnå en score på forbruger-indekset på 5 stjerner, hvis man opfylder fem kriterier for god skik og undgår parametre, der vildleder forbrugeren eller er i direkte strid med lovgivningen.

Aktiv kontrol af elselskaberne (lanceres 1. november 2023)

For at sikre at elselskabernes regninger er korrekte, og at de lever op til kriterierne for Integritets-indekset, har vi valgt at indføre en aktiv kontrol af elselskaberne. Elselskaberne kan vælge at deltage i den aktive kontrol, og de elselskaber, der deltager, vil blive vist med et kontrolmærke. Det er elselskaberne selv, der betaler for den aktive kontrol, og det er derfor gratis for dig som forbruger. Elselskaber, der ikke vælger at være med i den aktive kontrol, vil ikke blive vist med et kontrolmærke, men vil stadig blive vist i sammenligningen og på forbruger-indekset. Data for elselskaber, der ikke deltager i den aktive kontrol, vil stadig blive indsamlet, men opdateres kun sporadisk, efterhånden som vi gennemgår dem.

Vi håber, Strømligning kan hjælpe dig med overblik over dit elforbrug og at træffe et informeret valg af elselskab.

Venlig hilsen teamet bag Strømligning Familien Reinholdt

Strømligning gør sig umage med korrekthed og aktualitet, men kan ikke holdes til ansvar for satser, beregninger eller information.
Oplysningerne på denne hjemmeside er samlet med henblik på at hjælpe forbrugerne med at sammenligne de danske elselskaber. Vi bestræber os på at være så præcise som muligt, men kan ikke garantere nøjagtigheden eller aktualiteten af de oplysninger, der præsenteres. Priserne og betingelserne kan variere, og vi opfordrer forbrugere til at kontakte elselskaberne direkte for at bekræfte priserne. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl, udeladelser eller ændringer i priser eller betingelser fra elselskaberne. Læs mere om hvordan vi indsamler og kontrollerer data

Strømligning Scoren er en vurdering for blandt andet overholdelse af gældende lovgivning, fair markedsføring og gennemsigtighed i forhold til priser og tillæg. Vurderingen er udelukkende Strømlignings, og baseres på en række parametre og ønsker indsamlet fra de danske elforbrugere. Strømligning indsamler materiale i forbindelse med gennemgang og vurdering af elselskaberne for at understøtte og dokumentere vurderingen. Strømligning er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte tab, der måtte opstå som følge af præsentationen af data, Strømligning Scoren eller sammenligningen. Læs mere om Strømligning Score

Ophavsret © 2024 Critech. Alle rettigheder forbeholdes.
Indholdet på denne hjemmeside, herunder men ikke begrænset til tekster, grafik, data og andet materiale, er beskyttet af ophavsret og tilhører Critech. Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudgive, uploade, poste, overføre eller distribuere indholdet på denne hjemmeside, hverken helt eller delvist, til kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Critech.
Ikke-kommerciel brug, såsom brug i artikler, nyheder, sociale medier og andet redaktionelt indhold, er tilladt, forudsat at der gives tydelig kredit til Strømligning og hjemmesiden med en henvisning/link. Denne tilladelse omfatter ikke retten til at modificere indholdet eller anvende det til at skabe afledte værker eller til at anvende det i andre kommercielle sammenhænge.
Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser til enhver tid og uden forudgående varsel.
For yderligere oplysninger eller tilladelser, kontakt venligst info@stromligning.dk.

Har du feedback, eller er du i tvivl om, hvordan du bruger hjemmesiden, kan du søge hjælp i Facebook-gruppen strømligning - elpriser og forbrug - elregninger eller skrive til os på info@stromligning.dk.

Læs vores privatlivspolitik