Tjek din elregning

En elregning er en kompleks størrelse. ‘Tjek din elregning’ er dit værktøj som forbruger til at gennemskue og tjekke din elregning

Sådan virker det

Når du er logget på og har givet adgang til data om dit elforbrug, kan Strømligning beregne en elregning, som den burde være, med høj præcision og vise linje for linje, hvad der bør stå på din elregning.

Log på og tjek din elregning

Sådan gør du

Find din elregning frem. Afsæt 3-5 minutter. Sæt igang.

  • Log ind

    Første gang du bruger ‘Tjek din elregning’, skal du logge ind med din Google- eller Facebookkonto.

  • Følg trinene i guiden

    Du bliver guidet gennem trin 1 til 6, hvor du skal forbinde til eloverblik.dk, vælge elselskab, afregningstype, periode for opgørelse, gennemgå priser og andre poster. Bare rolig. Vi tager det ét skridt ad gangen.

  • Sammenlign elregning

    Strømligning viser dig din elregning, som den burde være. Du kan nu gennemgå din elregning linje for linje og finde eventuelle fejl.

God fornøjelse

Siden er under løbende udvikling. Siden forbedres, fornyes og opgraderes løbende. Der kan ske udfald. Strømligning gør sig umage med korrekthed og aktualitet, men kan ikke holdes til ansvar for satser, beregninger eller information.

Har du feedback, eller er du i tvivl om, hvordan du bruger værktøjet, kan du søge hjælp i facebook gruppen strømligning - elpriser og forbrug - elregninger.