Tjek din elregning

En elregning er en kompleks størrelse. ‘Tjek din elregning’ er dit værktøj som forbruger til at gennemskue og tjekke din elregning

Sådan virker det

Når du er logget på og har givet adgang til data om dit elforbrug, kan Strømligning beregne en elregning, som den burde være, med høj præcision og vise linje for linje, hvad der bør stå på din elregning.

Log på og tjek din elregning

Sådan gør du

Find din elregning frem. Afsæt 3-5 minutter. Sæt igang.

  • Log ind

    Første gang du bruger ‘Tjek din elregning’, skal du logge ind med din Google- eller Facebookkonto.

  • Følg trinene i guiden

    Du bliver guidet gennem trin 1 til 6, hvor du skal forbinde til eloverblik.dk, vælge elselskab, afregningstype, periode for opgørelse, gennemgå priser og andre poster. Bare rolig. Vi tager det ét skridt ad gangen.

  • Sammenlign elregning

    Strømligning viser dig din elregning, som den burde være. Du kan nu gennemgå din elregning linje for linje og finde eventuelle fejl.

God fornøjelse

Strømligning gør sig umage med korrekthed og aktualitet, men kan ikke holdes til ansvar for satser, beregninger eller information.
Oplysningerne på denne hjemmeside er samlet med henblik på at hjælpe forbrugerne med at sammenligne de danske elselskaber. Vi bestræber os på at være så præcise som muligt, men kan ikke garantere nøjagtigheden eller aktualiteten af de oplysninger, der præsenteres. Priserne og betingelserne kan variere, og vi opfordrer forbrugere til at kontakte elselskaberne direkte for at bekræfte priserne. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl, udeladelser eller ændringer i priser eller betingelser fra elselskaberne. Læs mere om hvordan vi indsamler og kontrollerer data

Forbrugerindekset er en vurdering for blandt andet overholdelse af gældende lovgivning, fair markedsføring og gennemsigtighed i forhold til priser og tillæg. Vurderingen er udelukkende Strømlignings, og baseres på en række parametre og ønsker indsamlet fra de danske elforbrugere. Strømligning indsamler materiale i forbindelse med gennemgang og vurdering af elselskaberne for at understøtte og dokumentere vurderingen. Strømligning er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte tab, der måtte opstå som følge af præsentationen af data, Forbrugerindekset eller sammenligningen. Læs mere om Forbrugerindekset

Ophavsret © 2023 Critech. Alle rettigheder forbeholdes.
Indholdet på denne hjemmeside, herunder men ikke begrænset til tekster, grafik, data og andet materiale, er beskyttet af ophavsret og tilhører Critech. Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudgive, uploade, poste, overføre eller distribuere indholdet på denne hjemmeside, hverken helt eller delvist, til kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Critech.
Ikke-kommerciel brug, såsom brug i artikler, nyheder, sociale medier og andet redaktionelt indhold, er tilladt, forudsat at der gives tydelig kredit til Strømligning og hjemmesiden med en henvisning/link. Denne tilladelse omfatter ikke retten til at modificere indholdet eller anvende det til at skabe afledte værker eller til at anvende det i andre kommercielle sammenhænge.
Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser til enhver tid og uden forudgående varsel.
For yderligere oplysninger eller tilladelser, kontakt venligst info@stromligning.dk.

Har du feedback, eller er du i tvivl om, hvordan du bruger hjemmesiden, kan du søge hjælp i Facebook-gruppen strømligning - elpriser og forbrug - elregninger eller skrive til os på info@stromligning.dk.