EWII

4.3 ud af 5 stjerner
headset_mic Kundeservice via telefon mail Kundeservice via e-mail

EWIIs Strømligning Score

EWII er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner.

  • check EWII oplyser tillæg separat på elregnignen

    Tillæg til prisen på elbørsen Nord Pool oplyses særskilt på elregningen.

  • check EWII har fyldestgørende og lovlig elregning

    Elselskabets elregninger opfylder lovgivningens krav og indeholder de nødvendige informationer.

  • check EWII varsler ændringer i betingelser eller priser

    Elselskabet giver kunderne besked i god tid, inden der sker ændringer i betingelser, gebyrer eller priser.

Strømligning Scoren er en vurdering af de danske elselskaber, ud fra overholdelse af gældende dansk lovgivning, fair markedsføring og gennemsigtighed i forhold til priser, gebyrer og betingelser samt korrekte elregninger.
Læs mere om Strømligning Score og hvordan vurderingen udregnes

EWII produkter:

Priserne er oplyst inkl moms.

Sammenlign EWII mod de andre danske elselskaber.

Indtast dit forventede forbrug og se vores komplette sammenligning af de danske elselskaber og den samlede udgift. Sammenlign alle elselskaber

EWII er kontrolleret af Strømligning

EWII er certificeret af Strømligning

EWII skal følge Strømlignings kodeks for god skik, overholde dansk lovgivning, deltage i uvarslede kontroller og rette eventuelle fejl for at opretholde certificeringen.

verified

Sidste kontrol udført 26. feb. 2024

Læs mere om certificeringen

Oplysninger om EWII

home Adresse:
Kokbjerg 30 , 6000 Kolding
CVR: DK28297947
line_start Grundlagt: 2004
link Hjemmeside:
call Telefon: +4570505050
mail E-mail: ewii@ewii.dk
schedule Kundeservice åbningstider:
Mandag til fredag 8:30 - 20:00
Weekend og helligdage 10:00 - 16:00

Strømligning gør sig umage med korrekthed og aktualitet, men kan ikke holdes til ansvar for satser, beregninger eller information.
Oplysningerne på denne hjemmeside er samlet med henblik på at hjælpe forbrugerne med at sammenligne de danske elselskaber. Vi bestræber os på at være så præcise som muligt, men kan ikke garantere nøjagtigheden eller aktualiteten af de oplysninger, der præsenteres. Priserne og betingelserne kan variere, og vi opfordrer forbrugere til at kontakte elselskaberne direkte for at bekræfte priserne. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl, udeladelser eller ændringer i priser eller betingelser fra elselskaberne. Læs mere om hvordan vi indsamler og kontrollerer data

Strømligning Scoren er en vurdering for blandt andet overholdelse af gældende lovgivning, fair markedsføring og gennemsigtighed i forhold til priser og tillæg. Vurderingen er udelukkende Strømlignings, og baseres på en række parametre og ønsker indsamlet fra de danske elforbrugere. Strømligning indsamler materiale i forbindelse med gennemgang og vurdering af elselskaberne for at understøtte og dokumentere vurderingen. Strømligning er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte tab, der måtte opstå som følge af præsentationen af data, Strømligning Scoren eller sammenligningen. Læs mere om Strømligning Score

Ophavsret © 2024 Critech. Alle rettigheder forbeholdes.
Indholdet på denne hjemmeside, herunder men ikke begrænset til tekster, grafik, data og andet materiale, er beskyttet af ophavsret og tilhører Critech. Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudgive, uploade, poste, overføre eller distribuere indholdet på denne hjemmeside, hverken helt eller delvist, til kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Critech.
Ikke-kommerciel brug, såsom brug i artikler, nyheder, sociale medier og andet redaktionelt indhold, er tilladt, forudsat at der gives tydelig kredit til Strømligning og hjemmesiden med en henvisning/link. Denne tilladelse omfatter ikke retten til at modificere indholdet eller anvende det til at skabe afledte værker eller til at anvende det i andre kommercielle sammenhænge.
Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser til enhver tid og uden forudgående varsel.
For yderligere oplysninger eller tilladelser, kontakt venligst info@stromligning.dk.

Har du feedback, eller er du i tvivl om, hvordan du bruger hjemmesiden, kan du søge hjælp i Facebook-gruppen strømligning - elpriser og forbrug - elregninger eller skrive til os på info@stromligning.dk.

Læs vores privatlivspolitik