go'energi

5 ud af 5 stjerner på Forbrugerindekset.
headset_mic Kundeservice via telefon mail Kundeservice via e-mail

Lokalt og tilgængeligt elselskab - det er go’energi

go'energis vurdering på Forbrugerindekset

go'energi er vurderet til 5 ud af 5 stjerner på Forbrugerindekset.

Forbrugerindekset er en vurdering af de danske elselskaber, ud fra overholdelse af gældende dansk lovgivning, fair markedsføring og gennemsigtighed i forhold til priser, gebyrer og betingelser samt korrekte elregninger.

go'energis vurdering er beregnet ud fra følgende kriterier:

  • check go'energi oplyser aktivt tillæg til spotprisen
  • check go'energi har få og nemt forståelige produkter
  • check go'energi har gennemskuelig og let elregning
  • check go'energi oplyser aktivt og tydeligt omkring ændringer i betingelser eller priser

Læs mere om Forbrugerindekset og hvordan vurderingen udregnes

Priser og produkter hos go'energi

I vores sammenligning af elselskaber placerer go'energis billigste produkt undefined sig på undefined.-pladsen ud af undefined elprodukter. Sammenlign elprodukter fra alle elselskaber.

go'energi tilbyder følgende produkter:

Placeringerne er beregnet ud fra et forbrug på 2000 kWh om året. Priserne er oplyst inkl moms.

Sammenlign go'energi mod de andre danske elselskaber.

Indtast dit forventede forbrug og se vores komplette sammenligning af de danske elselskaber og den samlede udgift. Sammenlign alle elselskaber

go'energi er kontrolleret af Strømligning

Kontrolleret af Strømligning

go'energi har opnået certificeringen "Kontrolleret af Strømligning" og er medlem af Strømlignings certificeringsordning.

Strømligning kontrollerer løbende, at elregninger fra go'energi, deres priser og betingelser er korrekte og opdaterede.

verified

Sidste kontrol udført 28. okt. 2023

Læs mere om samarbejdet

Oplysninger om go'energi

home Adresse:
Ndr Ringvej 4, Rindum , 6950 Ringkøbing
CVR: DK36031204
line_start Grundlagt: 2014
link Hjemmeside:
call Telefon: +4587113400
mail E-mail: post@go-energi.dk
schedule Kundeservice åbningstider:
Mandag til torsdag 7:30 - 15:30
Fredag 7:30 - 15:00

Strømligning gør sig umage med korrekthed og aktualitet, men kan ikke holdes til ansvar for satser, beregninger eller information.
Oplysningerne på denne hjemmeside er samlet med henblik på at hjælpe forbrugerne med at sammenligne de danske elselskaber. Vi bestræber os på at være så præcise som muligt, men kan ikke garantere nøjagtigheden eller aktualiteten af de oplysninger, der præsenteres. Priserne og betingelserne kan variere, og vi opfordrer forbrugere til at kontakte elselskaberne direkte for at bekræfte priserne. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl, udeladelser eller ændringer i priser eller betingelser fra elselskaberne. Læs mere om hvordan vi indsamler og kontrollerer data

Forbrugerindekset er en vurdering for blandt andet overholdelse af gældende lovgivning, fair markedsføring og gennemsigtighed i forhold til priser og tillæg. Vurderingen er udelukkende Strømlignings, og baseres på en række parametre og ønsker indsamlet fra de danske elforbrugere. Strømligning indsamler materiale i forbindelse med gennemgang og vurdering af elselskaberne for at understøtte og dokumentere vurderingen. Strømligning er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte tab, der måtte opstå som følge af præsentationen af data, Forbrugerindekset eller sammenligningen. Læs mere om Forbrugerindekset

Ophavsret © 2023 Critech. Alle rettigheder forbeholdes.
Indholdet på denne hjemmeside, herunder men ikke begrænset til tekster, grafik, data og andet materiale, er beskyttet af ophavsret og tilhører Critech. Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudgive, uploade, poste, overføre eller distribuere indholdet på denne hjemmeside, hverken helt eller delvist, til kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Critech.
Ikke-kommerciel brug, såsom brug i artikler, nyheder, sociale medier og andet redaktionelt indhold, er tilladt, forudsat at der gives tydelig kredit til Strømligning og hjemmesiden med en henvisning/link. Denne tilladelse omfatter ikke retten til at modificere indholdet eller anvende det til at skabe afledte værker eller til at anvende det i andre kommercielle sammenhænge.
Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser til enhver tid og uden forudgående varsel.
For yderligere oplysninger eller tilladelser, kontakt venligst info@stromligning.dk.

Har du feedback, eller er du i tvivl om, hvordan du bruger hjemmesiden, kan du søge hjælp i Facebook-gruppen strømligning - elpriser og forbrug - elregninger eller skrive til os på info@stromligning.dk.